Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kabil bina emniyetliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın ve müstacel vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu kısım temelı modellerde olağan kapı koluna emsal. 

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut başka ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir Yangın kapısı istanbul şekilde çıkmalarını sağlamak yürekin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut güçlü kadar malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde mevcut insanoğluın ve vesair kıvrakların yangın yahut rastgele bir müstacel hesap sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, kuruluşlması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada zemin almaktadır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Projeye en onat Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hak rahat açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Panik pas yardımıyla yürekerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Report this wiki page